Script en regie

Dromen, idealen en een tikje waanzin.

Na een lange zoektocht door winkel- en decorbouw, productpresentatie, grafische vormgeving, artdirectorschap en reclame heb ik bij film gevonden waar ik al die tijd naar zocht: een medium waarbinnen ik mij kan blijven ontwikkelen en kan ontdekken, mede doordat de vorm zelf steeds verandert.

Door mijn zoektocht heb ik gevoel voor vorm, kleur en materiaalkennis ontwikkeld en blijf ik ondanks mijn overenthousiasme in liefde voor verhalen denken aan het publiek waaraan de boodschap gericht is.

 

I am so beautiful / videoclip

Geregisseerd in opdracht van Pride Amsterdam ambassadeur Nikolai Slisser, een cover van Divine. Camerawerk van Marieke Widlak en licht door Aleck Lugt.

 

Esthectisch / fictie

Juni 2018

Een korte film over het verhaal van de pas afgestudeerde kunstenaar Robin, wie zijn geloof in zichzelf verliest als het niet lukt zijn werk aan de man te brengen. Ondanks zijn onzekerheden en die van zijn omgeving worstelt hij door met zijn kunst, maar bovenal met zichzelf. Vertoond op het Fin Festival Rotterdam en Imperial Valley Film Festival in Californië, Amerika.

Deze film is (nog) niet online te zien.

 

Monthlies / fictie

April 2017

Een korte film over volwassen worden. In opdracht van Oxford Brookes University.

 

Als een vogel / documentaire

Februari 2017

Over het leven van een digitale nomade waarin reizen, angsten en loslaten centraal staan. Zelfstandig camera, geluid en regie uitgevoerd. Vertoond in Bartholomeus Gasthuis in Utrecht en in La Cocoterra in Tarifa, Spanje.

 

IFFR / teaser

Juli 2016

Experiment op super8 mm. Geluidsbewerking van Marzj.

 

 

W i j (d) s h e i d / documentaire

April 2016

Over een afgestudeerde filmstudent met dromen en idealen die niet samengaan in de hedendaagse samenleving. Zelfstandig camera, geluid en regie uitgevoerd.

 

 

Uit op de Hoogstraat / documentaire

Januari 2016

Over de historie van Rotterdam. Gemaakt in samenwerking met Esmee van Loon. Vertoond bij Museum Rotterdam, Pleinbioscoop Rotterdam en als voorprogramma bij de bioscoop KINO Rotterdam.

 

 

Diary / fictie

Juli 2015

Een korte film over persvrijheid gemaakt voor de website van Free Press Unlimited. Vertoning op de website en in presentaties van Free Press Unlimited Holland.

 

Advertiser / monoloog

Januari 2015

Monoloog in protest tegen reclame, in overstap van de studie Advertising naar de richting Audiovisuele Vormgeving.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s